Aktivitetsavgift Storm Ballklubb

Medlemskontigent for IF Storm koster 200,- pr. medlem eller 500,- pr. familie pr. år og må betales i tillegg til aktivitetsavgiften.

Senior herrer 3500,-
Senior kvinner 2100,-
C-lag (inkludert lodd) 2850,-
Oldboys (inkludert lodd) 2850,-
Spillere fra 15 til 19 år (født 2000 – 2004) 2250,-
Spillere fra 13 til 14 år (født 2005 – 2006) 2050,-
Spillere opp til 12 år (født i 2007 eller senere) 1500,-

Ballklubben har søskenmoderasjon på aktivitetsavgiften.

Søskenmoderasjon gis til yngre søsken når eldste søsken er 19 år eller yngre. Eldste søsken betaler full aktivitetsavgift, de andre søsknene betaler kr. 1000,- per spiller.
Ta kontakt med oss før du betaler, slik at vi får registrert søskenmoderasjonen.

Tony Olsen tonolsen@gmail.com 93027755
Stian Lauritzen sl@seltor.no 45477046

Allerede medlem i klubben?

Dersom du har mottatt en e-post fra klubben om betaling, betyr det at din e-postadresse er registrert på en brukerprofil i klubbens medlemsregister.

Logg inn på følgende måte:

1. Gå til https://www.if-storm.no/login eller gå til klubbens hjemmeside https://www.if-storm.no og bruk innloggingsmeny** til venstre.
  2. Logg inn med ditt brukernavn og passord.
  3. Hvis du ikke vet brukernavnet eller passordet, klikk på "Glemt brukernavn/passord?" og legg inn din e-postadresse.
  4. Åpne e-posten du mottok fra systemet. I e-posten vil du se alle brukernavn knyttet til din e-postadresse. Klikk på lenken under brukernavnet du ønsker å logge inn på.
  5. Lag nytt passord og klikk på 'send' - du blir nå logget inn på din profil.

**Hvis denne ikke er synlig, klikk på de tre horisontale strekene øverst til venstre.

Skal du melde inn deg selv eller ditt barn i klubben?

Se stegvis forklaring under eller se video ved å klikke her.

Gå til klubbens hjemmeside og klikk på "Bli medlem" på innloggingsmenyen til venstre eller skriv inn /register etter klubbens nettadresse slik: https://www.if-storm.no/register

Innmeldingen gjøres slik:

Velg først om du skal:

- Melde inn ett eller flere medlemmer inn i klubben (for de som ikke har et familiemedlem i klubben fra før)

2 - Legg til i familie - velg denne om du/dere har minst ett familiemedlem i klubben fra før av

Deretter er prosessen slik:

1. Skriv inn navn og fødselsdato på den du skal melde inn
Når du går videre søker vi etter deg som medlem for å se om du har en brukerprofil allerede. Dersom du har det blir du bedt om å validere deg selv via en SMS-kode. Dersom du ikke har brukerprofil allerede blir du bedt om å fylle inn personalia.

Husk å fylle ut barnets personalia dersom det er et barn du skal melde inn og ikke deg selv.
Dersom du i forrige steg la inn fødselsdatoen på et barn under 18 år blir du bedt om å legge inn kontaktinformasjon på foresatt.

2. Bekreft telefonnummer
Klikk på 'bekreft'-knappen for å få tilsendt SMS med kode og tast inn koden.

3. Legg til flere personer
Klikk på den øverste knappen for å legge til person nummer 2 eller den nederste knappen dersom du kun skal melde inn 1 person.

4. Legg til aktiviteter
Klikk først på den aktuelle idretten (f.eks 'Fotball') og deretter på den aktuelle gruppen/laget du skal melde inn i. Velg gruppen for barnets fødselsår, eventuelt for voksne, velg laget du skal tilhøre.

5. Betaling
Du får nå opp alle avgiftene du skal betale for innmelding i klubben (medlemskap og eventuelle treningsavgifter).

Velg mellom VISA og Mastercard og husk å ha BankID tilgjengelig.

Utmelding gjøres slik:

Gi beskjed til lagleder og kontaktpersonene ovenfor dersom du eller ditt barn skal slutte.