Stormkiosken

Stormkiosken holder åpent hver uke i kampsesongen, dvs fra etter påske og frem til høstferien. Stormkiosken bidrar med en kjærkommen inntekt til klubben, men vel så viktig er det at kiosken er et hyggelig samlingssted for små og store på Kleiva og at vi har et tilbud om litt mat og drikke til alle som kommer tilreisende for å spille eller se kamp.

Hovedoppgavene til Kioskkomitèen:

Kioskkomitèen fordeler kioskvakter på alle fotballag i klubben. Den enkelte lagleder fordeler så vaktene på sitt lag. Hvert lag har vanligvis ansvar for 1 uke hver. Laget stiller da med to vakter pr kveld som står i kiosken.

Vi har ansvar for økonomien i kiosken, og fører regnskap over alle inntekter og utgifter.

Vi sørger også for innkjøp av kioskvarer, og at vi har et utvalg av Stormklær tilgjengelig som kan selges i kiosken.

Ved større arrangementer som for eksempel Stormdag, Hadsundbesøk o.l. har vi ansvar for alt innkjøp, samt fordeling av vakter i kiosken. Her har vi også ansvar for matservering/grilling og salg ute på området.

Andre oppgaver:

-Fakturaer og kvitteringer leveres til kasserer i ballklubben

-Dagsomsetningen mottas av en i komitèen hver kveld

-Overlevering av vekslepenger og nøkler til vaktene

-Holde kjøkkenet ryddig (pante flasker, vaske kluter og håndklær m.m.)

-Sørge for synlige oppslag om bruk av kjøkkenet

-Ved sesongslutt i oktober tømmer vi kiosken for varer og plasserer restvarer i Stormkjelleren

-Sørge for at hele kjøkkenet blir grundig vasket 1 gang pr.år

-Sørger for beplantning i krukkene ved inngangspartiet