Hvordan bli medlem i IF Storm

Medlemskontigent for IF Storm koster 200,- pr. medlem eller 500,- pr. familie pr. år.

Spørsmål om medlemskontigent kan sendes til medlem@if-storm.no

Klikk på linken under for å melde deg (eller barna dine) inn i IF Storm.

Bli medlem i IF Storm

Veiledning for innmelding:

1. Velg '1 Bli medlem' dersom ingen familiemedlemmer foreløpig er registrert i IF Storm. Velg '2 Legg til i familie' dersom noen i familien allerede er registrert.
  2. Legg inn fornavn, etternavn og fødselsdato på personen du skal melde inn i IF Storm og gå videre.
  3. Fyll inn informasjonen i skjemaet og velg hvilket medlemskap du/dere ønsker og gå videre.
  4. Du må nå autentisere deg selv med telefonnummeret du oppgav. Sjekk at nummeret er riktig og klikk 'Bekreft' for å få tilsendt kode.
  5. Dersom du skal registrere flere familiemedlemmer, klikk på 'Legg til flere personer'. Hvis ikke, klikk på 'Gå videre uten å legge til flere'.
  6. Gjenta steg 2 og 3. Dersom du valgte familiemedlemskap på første person slipper du å velge medlemskap på nytt.
  7. Velg idretter og aktivitetsgrupper (treningsavgifter)
  8. Avslutt med å betale

Utmelding gjøres slik:

Gi beskjed til lagleder og send epost til medlem@if-storm.no dersom du eller ditt barn skal slutte, slik at vi får oppdatert medlemsregisteret.

Gi beskjed om du ønsker å melde deg av aktiviteten og fortsatt være medlem i IF Storm, eller om du ønsker å melde deg ut av IF Storm og alle aktiviteter.

Dersom du har ubetalte betalingskrav, må disse betales.

Dersom du har nøkler eller annet utstyr som er lånt av Storm, må dette leveres tilbake.