Hvordan bli medlem i IF Storm

Klikk på linken under for å melde deg (eller barna dine) inn i IF Storm.

Bli medlem i IF Storm

Veiledning for innmelding:

1. Velg '1 Bli medlem' dersom ingen familiemedlemmer foreløpig er registrert i IF Storm. Velg '2 Legg til i familie' dersom noen i familien allerede er registrert.
  2. Legg inn fornavn, etternavn og fødselsdato på personen du skal melde inn i IF Storm og gå videre.
  3. Fyll inn informasjonen i skjemaet og velg hvilket medlemskap du/dere ønsker og gå videre.
  4. Du må nå autentisere deg selv med telefonnummeret du oppgav. Sjekk at nummeret er riktig og klikk 'Bekreft' for å få tilsendt kode.
  5. Dersom du skal registrere flere familiemedlemmer, klikk på 'Legg til flere personer'. Hvis ikke, klikk på 'Gå videre uten å legge til flere'.
  6. Gjenta steg 2 og 3. Dersom du valgte familiemedlemskap på første person slipper du å velge medlemskap på nytt.
  7. Velg idretter og aktivitetsgrupper (treningsavgifter)
  8. Avslutt med å betale