Kjære alle Stormere

Julen nærmer seg med stormskritt, og året 2020 går snart over i 2021.
2020 har vært et spesielt år for oss alle med en pandemi som rammet hele samfunnet, også idretten ble skadelidende av nedstengning og nye rettningslinjer for aktivitet. Jeg vil berømme alle for å bidra på sin måte med å opprettholde godt smittevern og fortsatt kunne gjennomføre aktivitet for barn og unge. Vi vet at vi har en viktig samfunnsoppgave i forhold til folkehelsen, og det å  kunne holde aktivitet i gang har været prioritert fra oss i styret. Det jobbes fortsatt aktivt fra NIF og særforbund med å kunne åpne kontaktidrett for seniorer når situasjonen tillater det.
Idretten har tatt sitt ansvar nasjonalt og lokalt, vi har fulgt opp råd fra FHI, NIF, Særidretter og kommuner, og tatt vår del av samfunnsansvaret for å kunne redusere smitten i kommunen vi bor i. La oss sammen fortsette med denne dugnaden også i 2021, slik at vi kan opprettholde og gjenåpne mest mulig aktivitet for alle.
Takk til dere alle for en super innsats i 2020.
Vi skal sammen være stolte over alt vi får til i Storm, vi er sammen med på å skape en god klubb og et trygt og godt nærmiljø, la oss fortsette med dette i overskuelig fremtid.
Tusen takk til dere alle som er med i og rundt klubben vår og bidrar med utallige dugnadstimer.

Tusen takk for et innholdsrikt år med enestående innsats fra dere alle. Vi ønsker dere alle en fredfull jul og et riktig godt nytt år.
24.12.2020
- espensandsdalen33

Vinnerne av årets julelotteri for Storm Turn er trukket!

Dette ble de heldige denne gangen:

1. premie: Årskort i Skien Fritidspark: Egil Husby

2. premie: Vannfylt lykt fra Trend Collection: Marchus Plaza

3. premie: Vannfylt lykt fra Trend Collection: Nils Ole Melum

4. premie: Vannfylt lykt fra Trend Collection: Margrethe Gunnerød

5. premie: Sekk med Camelback fra Thure Trykk: Ingrid Bjørntvedt

6. premie: Matkurv fra Kiwi: Atle Ohnstad

7. premie: Matkurv fra Kiwi: Emilie T. Plassen

8. premie: Gavekort Skien By: Inger Møller Andersen

9. premie: Gavekort Skien By: Gunnar Lunde

Vinnerne av 1.-4. premie kan kontakte Anne-Mette, 95243588, for henting av premier.

Vinnerne av 5.-9. premie kan kontakte Karianne, 91343636, for henting av premier.

Tusen takk til alle loddkjøpere for støtten til Storm Turn

21.12.2020
- sararydlandnaerum

Sesongen ble dessverre kortere i år enn vanlig på grunn av korona og smitteverntiltak, spesielt for voksne.

Vi håper allikevel at alle som har vært på treninger i år betaler inn medlemsavgiften. Siden det ikke ble full trening denne terminen kan senior/aerobic betale halv pris. Det vil si at prisen for inneværende sesong er 310 kroner.

07.12.2020
- sararydlandnaerum

Året nærmer seg slutten, og det betyr tid for mulighet til å vinne flotte premier i årets julelotteri!

Hovedpremien er et årskort for en familie i Skien Fritidspark.

Loddsalget er en viktig inntektskilde for Storm turn, og for å opprettholde det gode turntilbudet i klubben vår. Derfor er vi veldig glade for alle som gjør denne viktige innsatsen for Storm!

16.11.2020
- sararydlandnaerum

Torsdag 5. november ble det stramma inn på de nasjonale koronatiltakene.

Det er også lokale tilpasninger i områder med stort smittetrykk, inkludert i Skien kommune.

Kommunen har anbefalt å stoppe breddeidrett for voksne. Storm IF har derfor bestemt å stanse turnpartiene for voksne inntil videre.

Det er tatt hensyn til at barn og unge skal kunne beholde sine aktiviteter. Turning for barn kan derfor fortsette slik situasjonen er nå.

For at barn, unge, foreldre og trenere skal være trygge på turning i Storm, er det viktig at alle fortsetter å være nøye med smittevernsreglene, inkludert:

- Syke barn/barn med symptomer skal ikke møte på turning, men holdes hjemme.

- Foreldre skal, så langt det er mulig, ikke være med inn i salen.

- Hold god avstand til hverandre når barn skal hjelpes av og på med tøy før og etter turning.

- Vær nøye med å sprite hender før og etter turning (det er spritdispensere tilgjengelig der treningene foregår).

Vi følger utviklinga og retningslinjene fortløpende, både lokalt, fra idretten, og fra regjeringa.

09.11.2020
- sararydlandnaerum

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket