Informasjon om nye nettsider og betaling av treningsavgift

All medlemskontingent og aktivitetsavgift skal administreres og betales  med kort via innlogging på nye nettsider fra høsten 2017. Det vil derfor ikke komme faktura på e-post.

2017-08-27
ChristianMollerSkau

Innlogging

Alle medlemmer som var registret i turngruppen våren 2017 har sin e-post tilknyttet nye nettsider. For å motta passordet til brukeren din må du gjøre følgende:

1.       Gå til www.if-storm.no

2.       Klikk på menyikonet øverst til venstre i nettleseren din

3.       Klikk på ‘glemt brukernavn / passord’

4.       Fyll inn e-posten som dere tidligere mottok faktura på og klikk ‘Send’

Medlemssystemet vil da sende en e-post med brukernavn og passord til de medlemmer som er tilknyttet e-posten du oppga.

Mottar du ingen e-post ber vi deg vennligst om å ikke registrere deg, men ta kontakt med turn@if-storm.no så kan vi hjelpe deg videre. Vi har brukt mye tid på å vaske medlemslistene og ønsker ikke at det blir dobbeltregistreringer.

Betaling

Etter innlogging finner du 'Betaling' på din side / medlemsmeny. Her kan du betale medlemskontingent og aktivitetsavgift.

Innstillinger

Under fanen ‘Innstillinger’ i innloggingsmenyen kan du endre brukernavnet og passordet og annen personlig opplysning på brukeren din. Ønsker du å knytte opp flere medlemmer til din bruker (e-post) gjøres dette via ‘innstillinger’ og ‘min familie’.

Informasjon til turnere

All informasjon som gis til turnere vil nå bli gitt via disse nettsidene og delt på Facebook. Alle partier har sin egen nettside der trenere og partikontakter kan legge ut informasjon. Det er vesentlig at dere som foreldre og turnere jevnlig sjekker nettsiden da det ikke lenger vil bli levert ut lapper på treningene.

Utmelding er det enkelte medlems ansvar, og må varsles til turn@if-storm.no

Ønsker du hjelp?

Hvis du ønsker hjelp til innmelding ol. kan du kontakte oss på

turn@if-storm.no eller på facebook.

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket