Praktisk formasjon om gymfestival for barn og ungdom 10.-11. JUNI 2017 for jenter 1 -3 klasse i Storm Turn

I år er det Urædd Turn som arrangerer gymfestivalen på Kjølnes Stadion i Porsgrunn. Det blir en fin dag med mye turn, sosial moro, parade og oppvisning!

2017-06-02
ChristianMollerSkau

Oppmøte for 1-3. klasse er søndag kl. 11.30 ved Storm-teltet som er satt opp på et synlig sted inne på Kjølnes Stadion. I Stormteltet vil det være trenere og representanter fra styret tilstede hele dagen. Alle barn må allikevel ha en ansvarlig voksen med seg denne dagen, avtal dere imellom dersom noen foreldre ikke har anledning til å være der.

Treningstider for 1.-3. klasse er kl. 12.00 og kl. 13.45. Videre program er parade fra Rådhusplassen med oppmøte kl. 15. Trenerne vil da gå ifølge med turnerne fra Kjølnes Stadion ned til Rådhusplassen og foresatte kan vente på stadion. Videre er det oppvisning på Kjølnes Stadion kl. 16. Velkommen til alle foreldre, søsken, besteforeldre og alle andre som kommer på søndag for å få med seg avslutningen på dette flott arrangementet!

 

Pakkeliste:

Solkrem- alle MÅ smøres før oppmøte på søndag

Niste

Drikke

Treningsklær etter vær

Turndrakt til oppvisning

Sort underdel og blå Storm- jakke/genser til parade. Evt Storm-t-skjorte dersom det er varmt!

Eventuelt tidligere medaljer

Lommepenger til kiosk

 

All informasjon om arrangementet for øvrig legges ut på våre nettsider if-storm.no. I år er det gratis parkering, men inngang koster 70 kr for voksne over 16 år. Det blir mulighet for å kjøpe Storm t-skjorte for 150 kr.

Vi gleder oss til en turndag sammen med alle dere, og det blir gøy å se hva dere har trent på dette halvåret!

Kontaktperson fra styret i Storm Turn er Anne Mette Høegh-Larsen (Mobil 95 24 35 88).

 

Info om gymfestivalen: http://gymfestival.no