Praktisk formasjon om gymfestival for barn og ungdom 10.-11. JUNI 2017 for jenter 8 klasse - 18år i Storm Turn

I år er det Urædd Turn som arrangerer gymfestivalen på Kjølnes Stadion i Porsgrunn. Vi skal overnatte i Porsgrunnshallen. Trenere, noen foreldre og representanter fra styret i Storm Turn vil være tilstede under hele arrangementet. 

2017-06-02
ChristianMollerSkau

I år er det Urædd Turn som arrangerer gymfestivalen på Kjølnes Stadion i Porsgrunn. Vi skal overnatte i Porsgrunnshallen. Trenere, noen foreldre og representanter fra styret i Storm Turn vil være tilstede under hele arrangementet. Dette blir en flott helg med mye trening, gamle og nye vennskap, disko, skumparty, parade, oppvisning og mye annet gøy!

Oppmøte for 8.kl til 18 år er lørdag kl. 08.30 ved hovedinngangen til Porsgrunnshallen.  (Innkjøring via Vallermyrene). Her blir dere møtt av trenere, og dere får mulighet til å legge fra dere bagasje før treningen starter.

Treningstid på lørdag er for 8.kl-18 år kl. 09.00 og 13.15. Treningstider på søndag er 11.15 og 13.45. All trening foregår på Kjølnes Stadion. Videre program søndag er parade fra Rådhusplassen kl.15 og oppvisning på Kjølnes Stadion kl. 16.

Foresatte må møte barna søndag kl. 12.45 ved hovedinngangen til Porsgrunnshallen for å hente bagasje.

Pakkeliste:

Solkrem- Alle smøres hjemme før de møter opp på lørdag

Niste til lørdag, da første måltid serveres kl 18. Søndag får dere frokost og lunsj.

Rikelig med drikke

Treningstøy- husk klær etter vær!

Klær til lørdag kveld

Sovepose og liggeunderlag

Toalettsaker

Tidligere medaljer

Badetøy til skumparty

Oppvisningstøy (turndrakt) og paradetøy (sort underdel og blå Storm-jakke/fleece)

Lommepenger til kiosken

All informasjon om arrangementet for øvrig legges ut på våre nettsider if-storm.no. På søndag starter paraden kl. 15 og deretter er det oppvisningsprogram på Kjølnes Stadion. I år er det gratis parkering, men inngang koster 70 kr for voksne over 16 år. Det blir mulighet for å kjøpe Storm t-skjorte for 150 kr.

Vi gleder oss til en turnhelg sammen med alle dere, og det blir gøy å se hva dere har trent på dette halvåret! Og velkommen til alle foreldre, søsken, besteforeldre og alle andre som kommer på søndag for å få med seg avslutningen på dette flott arrangementet!

Reiseansvarlig for Storm Turn er Christian Møller-Skau (Mobil 90 02 30 84) og

Anne Katrine Ovastrøm (Mobil 93 20 51 07)