Turnaktiviteter våren 2020

Kjære turnere

Styrene i IF Storm (IF, Fotball og Turn) følger utviklingen i samfunnet og råd og retningslinjer gitt av NIF, NFF, NGTF og Helsedirektoratet.

Vi ser det som viktig at vi også bidrar med våre tiltak for å hindre smitte av koronaviruset, men også vårt ansvar for den samfunnsviktige jobben vi som idrettslag har i forhold til folkehelsen fysisk og psykisk. Det er mange barn og unge som ikke har hatt en sosial møteplass med likesinnede utenfor hjemmet de siste ukene.

2020-04-28
ChristianMollerSkau

Vi følger jevnlig med på retninslinjene som kommer fra NGTF (Norges Gym og Turn Forbund) og deres anbefalinger. 

Retningslinjene som kom den 23.04.2020 er meget strenge mtp. trening i hall. Utstyr skal ikke benyttes av flere turnere på trening, ingen sikring er lov og krav til store arealer for trening. 

Styret har vært i kontakt med Vestfold og Telemark turnkrekts og følger anbefalinger om alternativ trening for resten av våren 2020. Vi har derfor besluttet at vi ikke har fellestrening i regi av Storm turn. Våre flotte trener vi legge ut trening for turnere på Facebook siden tl gruppene (meld dere inn) som dere kan vise til deres turnere. Skulle det komme endringer vil dette fortløpende bli vurdert av styret.

NGTF har laget noen flotte sider med alternativ trening som turnere kan gjør på egenhånd: https://gymogturn.no/2020/04/10/treningsovelser-for-alle-niva/ 

Styret jobber nå med å planlegge ulike oppstarer for turnere og gleder oss til å sammen komme igang i august. 

Følge med på våre nettsider for oppdatert informasjon.

 

Mvh

 

Styret Storm Turn