ChristianMollerSkau 2018-06-19 22:47:18

Velkommen til Storm Turn

Velkommen som medlem i Storm Turn

På denne siden finnes informasjon om ditt medlemskap i Storm Turn

Bidrag fra foreldre

Storm Turn er avhengig av dere foreldre til å hjelpe oss å holde klubben i drift.

I forbindelse med arrangementer vil du kunne bli satt opp på arbeidsliste for å bidra med rigging, rydding eller andre oppgaver. Festkomiteen som har ansvar for kiosken ved våre arrangementer vil også kontakte deg for hjelp til kakebaking.

I forbindelse med samlinger, turer og konkurranser som barnet ditt er påmeldt på vil vi ofte ha behov for hjelp av foreldre for å kunne delta. Dette vil fremkomme på påmeldingen.

Storm Turn er avhengig av inntekter gjennom to dugnader per år. Disse dugnadene vil være salg av lodd på høsten og salg av toalettruller e.l på våren. Dugnadene gjelder for alle partier bortsett fra foreldre og barn.

På Jenter 4-6 år, Jenter 1-3 klasse, Gutter 4-6 år og Gutter 8-18 år vil det være vaktordning for foreldre på trening, i hovedsak for å hjelpe trenerne med å holde orden i rekkene. Det betyr at du må belage deg på å sitte vakt på trening 1-2 ganger per halvår dersom du takker ja eller har barn  på et av disse partiene.

Kontaktinfo om styret for de ulike partiene finnes her

Betaling

Innmelding i klubben og betaling skjer via våre nettsider påwww.if-storm.no.  Om du har flere enn et barn, anbefaler vi at du lager en foreldrekonto slik at du lettere kan administrer betalingen. Les mer om dette her (link).

Det er avgift til IF Storm for alle medlemmer på kr. 200 pr. medlem eller kr. 500 for familie pr år. Aktivitetsavgift til Storm Turn kommer to ganger i året, og det vil komme påminnelser pr. mail. Beløpet avhenger av hvilket parti du er medlem på.

På arrangementer vil vi kun ha kort / VIPPS.

Enkelt utgifter til arrangementer og kostymer kan forekomme, innbetaling til dette vil skje via våre nettsider eller VIPPS.

Påmeldinger

Alle påmeldinger til arrangementer skjer via våre nettsider, og du må logge deg inn for å melde deg på. Informasjon om innlogging finnes her.

Informasjon / sosial medier

All informasjon om arrangementer, dugnader, endring av treningstider ol. vil skje via facebook, internettsidene og mail. Alle partier har egne facebookgrupper der man kan kontakte trenere, kontaktpersoner eller lese/poste beskjeder.

Storm Turn har egen Instagram konto.

Ønsker du ikke at bilder av ditt barn skal legges på nettsider eller sosiale medier ønsker vi beskjed om dette på mail til medlem.turn@storm.no .  Vi spør enkeltbarn som er fremtredende før publisering.

Tøy

Storm Turn anbefaler alle turnere og kjøpe storm fleece og t-skirt på salgskveld ved oppstart på høsten da dette brukes ved parader sammen med sort underdel. Bestilling av stormtøy skjer her.

.

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket